Rusaliile in Delta Dunarii – Minivacanta 01-04 iunie

Rusaliile in Delta Dunarii – Minivacanta 01-04 iunie

Va propunem sa petreceti
Rusaliile in Delta Dunarii. – Hotelurile Plutitoare Anastasia
Iata programul propus :

Vineri – 1 iunie
Sosire la Murighiol – punctul de plecare in Delta Dunarii (la aproximativ ………
40 km de resedinta judetului Tulcea) – intalnire la sosire. Parcare pazita. Transfer cu barci cu motor de la Murighiol la hotelulurile plutitoare – Anastasia. Cazare si check in. Bine ati venit la masa de seara.

Sambata – 2 iunie

Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. In lazile frigorifice veti avea apa minerala si dejunul la pachet, excursia durand pana la 8 ore. Vom naviga pe bratul Sf. Gheorghe si apoi pe unul dintre cele mai pitoresti trasee din Delta – canalul Dranov indreptandu-ne spre granita dintre Delta si Marea Neagra – Perisor.
Soarele rasare din Marea Neagra si apune in Delta, salbaticie si frumusete, plaja si grinduri, nuferi albi si galbeni, salcii, radacini si plauri, canale si lacuri, mistreti si porci salbaticiti, sturioni si stiuci, colonii de cormorani si pelicani, pescarusi si egrete albe, liniste si relaxare. Intr-un cuvant – fascinant. Dupa vizitarea coloniilor de cormorani si a grupurilor de pelicani, veti lua dejunul pe plaja pustie apoi veti putea inota in mare.
Ne vom intoarce pe seara la Hotelul Plutitor unde va asteapta o veritabila cina pescareasca.

Duminica – 3 iunie

Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. Astazi vom vizita zona Uzlina,Taranova, Gorgostel, Chiril, Isaac, Dubcova si multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihna sau hrana pentru colonii de lebede, pelicani si cormorani. Vom vizita lacurile si vom observa ca pestele trebuie impartit intre pescari si pasari. Dupa vizitarea unor asezari pescaresti ne vom intoarce pe hotelul plutitor. Dejun, relaxare pe terase, plimbari pe diguri .Pe seara vom lua cina – barbeque la lumina focului de tabara.

Luni – 4 iunie

Mic dejun si ne imbarcam pentru inca o excursie cu barcile cu motor pe traseul Garla Filatului – Canalul Litcov – Ghiol Gorgova- Ghiol Potcoava – Canal Isacc 1 – Ghiol Isaccel – Uzlina. Chiar daca ploua buna dispozitie va fi la ea acasa Revenim la hotel unde vom lua pranzul. Apoi, dupa o binemeritata relaxare la o cafea pe terasa vom face ultima imbarcare pentru transferul la Murighiol.

Pretul acestui pachet este compus din
– 490 lei/persoana – cazare si pensiune completa – inclus apa minerala, cafea, ceai
– 280 lei/persoana – excursiile si transferurile cu barcile cu motor in Delta Dunarii

Pretul nu include Taxe acces RBDD – 15 lei/pers, Parcare auto -10 lei/auto/noapte, consumatie bar

Optional putem organiza partide de pescuit la stiuca in incintele private Uzlina-Cormoran

Va stau la dispozitie si va astept in Delta !


Unde suntem ?

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Call Now Button