Vacanta in Delta 2019 – Anastasia Hotel Plutitor

Vacanta in Delta 2019 – Anastasia Hotel Plutitor

Va propunem sa petreceti cateva zile la Hotelurile Plutitoare Anastasia Delta Dunarii.in cadrul programului VACANTA IN DELTA !

Acceptam tichete de vacanța ( suport hartie) – Edenred, Sodexo, Cheque Vacances !!

Ziua 1
Sosire la Murighiol – punctul de plecare in Delta Dunarii (la aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea). Parcare pazita. Transfer cu barci cu motor de la Murighiol la hotelurile plutitoare – Anastasia Uzlina. Cazare si check in. Bine ati venit la masa de pranz. Ne imbarcam apoi pentru o excursie cu barcile cu motor pe traseul Garla Filatului – Canalul Litcov – Ghiol Gorgova- Ghiol Potcoava – Canal Isacc 1 – Ghiol Isaccel – Uzlina. Vom vedea asfintitul
Buna dispozitie va fi la ea acasa.
Revenim la hotel unde vom lua cina.
Ziua 2.
Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. In lazile frigorifice veti avea apa minerala si micul dejunul la pachet, excursia durand pana la 6-7 ore. Vom naviga pe ghioluri si canale pana in inima Deltei – la Caraorman.
Aici vom cunoaste o zona aparte cu dune, paduri de stejar, liane, aflate langa vestigiile industrializarii comuniste.
Pentru 30-40 lei/persoana ghizi priceputi va vor plimba cu jeepurile peste dune si prin padure povestindu-va istoria locurilor
Ne vom intoarce la Hotelul Plutitor unde va asteapta un veritabil pranz pescaresc. Relaxare si , apoi, cina
Ziua 3.
Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. Daca sunteti matinali imbarcarea se poate face devreme pentru a putea vedea rasaritul pe ape !!! Astazi vom vizita zona Uzlina, Cabloata, Hrisciova, Isaac si multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihna sau hrana pentru colonii de lebede, pelicani si cormorani. Vom vizita lacurile si vom observa ca pestele trebuie impartit intre pescari si pasari.
Dejun, relaxare pe terase, plimbari pe diguri .Pe seara vom lua cina
Ziua 4.
Mic dejun si Apoi, dupa o binemeritata relaxare la o cafea pe terasa vom face ultima imbarcare pentru transferul la Murighiol.
Pretul acestui pachet este compus din – 650 lei/persoana – cazare (3 nopti) si pensiune completa – inclus apa minerala, cafea, ceai + transferul pe apa de la parcare la hotel si retur
si, OPTIONAL !!
– 275 lei/persoana – 3 ZILE excursii si transferurile cu barcile cu motor in Delta Dunarii
Pretul nu include Taxe acces RBDD – 15 lei/pers, Parcare auto – 10 lei/auto/noapte, inchiriat kaiac canoe, barci la rame 70 lei Optional putem organiza partide de pescuit.
Va stau la dispozitie si va astept in Delta !
Cristian Hasnas
Rezervari la …..
0722 680 402 si …
office@wilddanube.ro


Unde suntem ?

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Call Now Button