Cazare, excursii si servicii in Delta Dunarii

Pentru vizitarea Deltei Dunării puteți alege programele noastre speciale potrivite pentru toți iubitorii de natură, venind fie individual, fie ca grup într-o mică vacantă. Programul nostru este alcătuit din cazare, pensiune completa și excursii cu bărci cu motor în locuri minunate ale Deltei. Ajungând mai aproape de sălbăticie puteți descoperi șarmul și căldura spectacolului glorios al naturii, spectacol accesibil numai pentru privilegiați.

Pachetele noastre includ fie programe de 3 zile / 2 nopți, fie de 4 zile / 3 nopți, cazare pe hotelurile noastre plutitoare *** Anastasia 1 și Anastasia 2 ancorate pe bratul vechi Sfântu Gheorghe, lângă un mic sat din Deltă numit Uzlina, pensiune completă și excursii cu bărci cu motor pe canale și lacuri cu simplul scop de a admira păsările și plantele.

Hotelurile plutitoare au o capacitate de 8 și 9 cabine duble fiind dotate cu aer condiționat, duș/wc propriu. Restaurantul și barul se află la nivelul 2 al hotelurilor plutitoare, fiind la rândul lor complet climatizate și utilate.

Vă prezentam o propunere de program 3 zile/2 nopți:

Ziua 1

Sosire la Murighiol – punctul de plecare în Delta Dunării (la aproximativ 40 km de reședința județului Tulcea) – întâlnire la sosire. Transfer cu bărci cu motor de la Murighiol la hotelul plutitor – Anastasia. Cazare și check in. Bine ați venit la masa de seară.

Ziua 2

Mic dejun și îmbarcare în bărcile cu motor. In lăzile frigorifice veți avea apă minerală și dejunul la pachet, excursia durând până la 8 ore. Vom naviga pe brațul Sf. Gheorghe și apoi pe unul dintre cele mai pitorești trasee din Deltă – canalul Dranov îndreptându-ne spre granița dintre Deltă și Marea Neagra – Perișor.

Soarele răsare din Marea Neagră și apune în Deltă, sălbăticie și frumusețe, plajă și grinduri, nuferi albi și galbeni, sălcii, rădăcini și plauri, canale și lacuri, mistreți și porci sălbăticiți, sturioni și știuci, colonii de cormorani și pelicani, pescăruși și egrete albe, liniște și relaxare. Într-un cuvânt – fascinant.

După vizitarea coloniilor de cormorani și pelicani, veți lua dejunul pe plaja pustie apoi veți putea înota în mare.

Ne vom întoarce pe seară la Hotelul Plutitor unde vă așteaptă o veritabilă cină pescărească.

Ziua 3

Mic dejun și îmbarcare în bărcile cu motor. Astăzi vom vizita zona Uzlina, Taranova, Gorgostel, Chiril, Isaac, Dubcova și multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihnă sau hrană pentru colonii de lebede, pelicani și cormorani. Vom vizita lacurile și vom observa că peștele trebuie împărțit între pescari și pasări. După vizitarea unor așezări pescărești ne vom întoarce pe hotelul plutitor.

După dejun ne vom lua rămas bun și vă vom conduce la Murighiol.

Vă prezentăm o propunere de program 4 zile/3 nopți:

Ziua 1
Sosire la Murighiol – punctul de plecare în Delta Dunării (la aproximativ 40 km de reședința județului Tulcea). Parcare păzită. Transfer cu bărci cu motor de la Murighiol la hotelurile plutitoare – Anastasia. Cazare și check in. Poate luați o undiță și încercați să prindeți ceva !! Iar apoi…. Bine ați venit la masa de seară.

Ziua 2
Mic dejun și îmbarcare în bărcile cu motor. In lăzile frigorifice veți avea apa minerală și dejunul la pachet, excursia durând până la 8 ore. Vom naviga pe ghioluri și canale până în inima Deltei – la Caraorman. Aici vom cunoaște o zonă aparte cu dune, păduri de stejar, liane, aflate lângă vestigiile industrializării comuniste.
Pentru 30 lei/persoană ghizi pricepuți vă vor plimba cu jeepurile peste dune și prin pădure povestindu-vă istoria locurilor.
Ne vom întoarce pe seară la Hotelul Plutitor unde vă așteaptă o veritabilă cină pescărească

Alternative:

1. Zona Letea + 20-30 lei/persoană excursie cu căruța în Pădurea Letea
2. Zona Mila 23

Ziua 3
Mic dejun și îmbarcare în bărcile cu motor. Astăzi vom vizita zona Uzlina, Taranova, Gorgostel, Chiril, Isaac, Dubcova și multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihnă sau hrană pentru colonii de lebede, pelicani și cormorani. Vom vizita lacurile și vom observa că peștele trebuie împărțit între pescari și păsări. După vizitarea unor așezări pescărești ne vom întoarce pe hotelul plutitor.
Dejun, relaxare pe terase, plimbări pe diguri. Pe seară vom lua cina.

Ziua 4
Mic dejun și ne îmbarcăm pentru încă o excursie cu bărcile cu motor pe traseul Gârla Filatului – Canalul Litcov – Ghiol Gorgova- Ghiol Potcoava – Canal Isac 1 – Ghiol Isaccel – Uzlina. Buna dispoziție va fi la ea acasă.
Revenim la hotel unde vom lua prânzul. Apoi, după o binemeritata relaxare la o cafea pe terasa vom face ultima îmbarcare pentru transferul la Murighiol.

Preturi


From Hotel Plutitor Anastasia – cazare si excursii. Posted by New Hotel Plutitor Anastasia on 2/02/2016 (48 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2Unde suntem ?

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Call Now Button