Croaziere in Delta Dunarii

In croazierele noastre din Delta Dunarii noi vizitam ceea ce este mai frumos si reprezentativ – partea sudica.

Pornind de la Murighiol (aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea), ne croim drum in avalul sau amontele canalelor mai mari sau mai mici, umbroase sau luminoase, la bordul hotelurilor plutitoare *** Anastasia 1 si 2.

Privim frumusetea peisajului, exploram padurile inundate de salcii si plopi, paradisul pasarilor si regatul „plaurilor”- un tinut exotic accesibil numai celor privilegiati – si petrecem la caldura focului de tabara sau la cina ori pranzul pitoresc. Excursiile cu barcile va vor dezvalui peisaje fantastice, purtandu-va, pe lacuri si labirinturi de canale, pana spre plajele pline de pasari acolo unde Delta Dunarii isi croieste drum inspre Marea Neagra.

Pentru a va oferi o experienta frumoasa si completa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca atat cazarea, mancarea, cat si designul itinerariilor sunt imbinate in cel mai placut mod.

Imbarcarea grupurilor se va efectua de pe canalul Murighiol intre orele 14-18, prima masa servita urmand a fi cina, iar debarcarea intre orele 7-12, ultima masa servita urmand a fi micul dejun.

Traseele vor fi stabilite tinand cont de optiunile turistilor, de autorizatiile A.R.B.D.D si de cotele apelor Dunarii.

Pachetul include:

Turul Deltei cu hoteluri plutitoare, excursii cu barcile cu motor, combustibil barci, cazare in camere duble cu facilitati proprii, pensiune completa inclusiv apa minerala, cafea, ceai, foc de tabara, taxe de access A.R.B.D.D.

Pachetul exclude:

Consumatie bar, taxe de pescuit

Pachetele sunt disponibile pentru grupe intre 10 si 34 de persoane. Pentru itinerarii modificate pretul poate varia.


From Croaziere in Delta. Posted by New Hotel Plutitor Anastasia on 2/02/2016 (11 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2Unde suntem ?

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Call Now Button