Delta Dunarii, hotel plutitor Anastasia

Dunarea Salbatica S.A., compania noastra de turism, a fost infiintata cu entuziasm si dedicatie in anul 2001 de 3 prieteni indragostiti de natura si in mod special de Delta Dunarii.

Valoarea pe care suntem mandri sa o adaugam serviciilor din turism este aceea ca detinem doua hoteluri plutitoare clasificate la trei si patru stele care au 8, respectiv 9 camere duble cu unul sau doua paturi asigurand o capacitate de cazare pe apa de pana la 34 de persoane.

Fiecare camera este prevazuta cu facilitati proprii- cabina de dus, lavoar si w.c., aer conditionat, aparatura impotriva tantarilor, calorifere.

Restaurantul si barul se afla la nivelul 2 al hotelurilor plutitoare, fiind la randul lor complet climatizate si utilate. Bucatarii nostri va asteapta cu meniuri diversificate, din care nu lipsesc preparatele traditionale din peste – borsul, plachia, saramura, icrele, preparatele la gratar, racii fierti si, bineinteles, stiuca umpluta.

Ambele hoteluri plutitoare au flota proprie de salupe rapide si barci cu motor, ambarcatiuni necesare desfasurarii programelor de croaziere, excursii, birdwatching si pescuit in Delta Dunarii.

Toate echipamentele sunt moderne asigurand un standard ridicat de calitate vacantelor dumneavoastra.

Ghizii nostri sunt indragostiti de natura, cu experienta cladita in lung timp pe ghiolurile si canalele deltei, fiind oricand pregatiti sa va raspunda la intrebari.

Suntem atenti la cele mai mici detalii totul fiind selectat cu mare atentie pentru a oferi nivelul de calitate si confort cu care clientii nostri au ajuns sa fie obisnuiti.


„Amintiri de la Rosulet”

From Peisaje din Delta. Posted by New Hotel Plutitor Anastasia on 2/02/2016 (120 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2Unde suntem ?

LikeBox

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Call Now Button